بهارات ( عربی: بَهَارَات ) یا به اختصار بهار، یک نوع ادویه مخلوط است که در آشپزی خاورمیانه و آشپزی یونانی استفاده می شود. بهارات مجموعه ای از مخلوط چند ادویه پودر شده است که اغلب همراه با گوشت گوسفند، ماهی، گوشت مرغ، گوشت گاو و سوپ و به عنوان یک چاشنی استفاده می شود.
... [مشاهده متن کامل]
• فلفل فرنگی
• فلفل سیاه
• دانه هل
• پوست درخت دارچین چینی
• میخک صدپر
• دانه گشنیز
• دانه زیره سبز
• جوز هندی
• فلفل تندخشک شده یا پاپریکا ( ادویه )


... [مشاهده متن کامل]
• فلفل فرنگی
• فلفل سیاه
• دانه هل
• پوست درخت دارچین چینی
• میخک صدپر
• دانه گشنیز
• دانه زیره سبز
• جوز هندی
• فلفل تندخشک شده یا پاپریکا ( ادویه )


هندی ها نام کشور خود را بهارت میدانند و میگویند هندوستان نام ایرانی است که ایرانی ها برای ما گذاشته اند
Baharat یا بهارات یک ادویه همه کاره در غذاهای خاورمیانه که عموماً از فلفل سیاه، زیره، دارچین، میخک، هل، گشنیز، جوز، زردچوبه، زعفران و زنجبیل تشکیل شده است.
ادویه زعتر یا Za’atar ادویه� ای معطر و تند بوده که یک ترکیب خاص داشته و خاص منطقه خاورمیانه علی الخصوص کشورهایی مانند لبنان و سوریه می باشد. اجزای آن می تواند در مناطق مختلف متفاوت باشد اما اجزای اصلی آن شامل آویشن، دانه کنجد و سماق است.
... [مشاهده متن کامل]
ادویه زعتر یا Za’atar ادویه� ای معطر و تند بوده که یک ترکیب خاص داشته و خاص منطقه خاورمیانه علی الخصوص کشورهایی مانند لبنان و سوریه می باشد. اجزای آن می تواند در مناطق مختلف متفاوت باشد اما اجزای اصلی آن شامل آویشن، دانه کنجد و سماق است.
... [مشاهده متن کامل]