zebra time z time

شبکه مترجمین ایران

تخصصی

[برق و الکترونیک] زمان Z زمان میانگین در نصف النهار گرینویچ که در مخابرات برای همزمان سازی محاسبه های زمانی به کار می رود. ساعت 2400 زمان Z معادل با 1600PST، 1700MST، 1800CST، 1900EST ،1400 زمان استاندارد هاوایی، 800 زمان استاندارد مانیل، 300 زمان استاندارد مسکو و 100 زمان استاندارد برلین است آن را زمان Z می نامند.

معنی یا پیشنهاد شما