xanthan gum

تخصصی

[صنایع غذایی] صمغ زانتان : صمغ میکروبی تهیه شده از زانتاموناس کامپستریس.

انگلیسی به انگلیسی

• xanthan, water-soluble natural gum obtained from corn sugar and used as a stabilizer and thickening agent in food and cosmetics

پیشنهاد کاربران

صمغ زانتان ( نام علمی: xanthan gum ) یک قندی برون سلولی است که توسط گونه های مختلف زانتوموناس تولید می شود. صمغ زانتان نخستین نسل جدید چندقندی برون سلولی در علم زیست فناوری است که توسط چندین ریزاندامگان مانند باکتری زانتوموناس کمپستریس ( campestris Xanthomonas ) تولید می شود.
...
[مشاهده متن کامل]

این صمغ در صنایع بسیاری از جمله شیمی صنایع غذایی، فراورده های نفتی و مواد آرایشی کاربرد دارد. این صمغ در انواع مختلفی از نوشابه ها، کنسروها و مواد غذایی منجمد مورد استفاده قرار می گیرد.

منابع• https://en.wikipedia.org/wiki/Xanthan_gum
xanthan gum ( n ) ( z�nθən ˌɡʌm ) =a chemical substance that is put in food to make it thicker
xanthan gum

بپرس