xanthan gum
تخصصی
انگلیسی به انگلیسی
پیشنهاد کاربران
صمغ زانتان ( نام علمی: xanthan gum ) یک قندی برون سلولی است که توسط گونه های مختلف زانتوموناس تولید می شود. صمغ زانتان نخستین نسل جدید چندقندی برون سلولی در علم زیست فناوری است که توسط چندین ریزاندامگان مانند باکتری زانتوموناس کمپستریس ( campestris Xanthomonas ) تولید می شود.
... [مشاهده متن کامل]
این صمغ در صنایع بسیاری از جمله شیمی صنایع غذایی، فراورده های نفتی و مواد آرایشی کاربرد دارد. این صمغ در انواع مختلفی از نوشابه ها، کنسروها و مواد غذایی منجمد مورد استفاده قرار می گیرد.
... [مشاهده متن کامل]
این صمغ در صنایع بسیاری از جمله شیمی صنایع غذایی، فراورده های نفتی و مواد آرایشی کاربرد دارد. این صمغ در انواع مختلفی از نوشابه ها، کنسروها و مواد غذایی منجمد مورد استفاده قرار می گیرد.
xanthan gum ( n ) ( z�nθən ˌɡʌm ) =a chemical substance that is put in food to make it thicker