آشپزخانه مرکزی جهانی
- آشپزخانه مرکزی جهانی یک سازمان مردم نهاد دولتی است که به ارائه وعده های غذایی در پی بلایای طبیعی اختصاص دارد. این سازمان که در سال ۲۰۱۰ توسط سرآشپز خوزه آندرس تأسیس شد، پس از زلزله هائیتی غذا تهیه کرد. روش عملیات آن این است که اولین پاسخ دهنده باشد و سپس همکاری و راه حل هایی با سرآشپزهای محلی برای حل مشکل گرسنگی، بلافاصله پس از یک فاجعه ارائه شود.
... [مشاهده متن کامل]
- آشپزخانه مرکزی جهانی یک سازمان مردم نهاد دولتی است که به ارائه وعده های غذایی در پی بلایای طبیعی اختصاص دارد. این سازمان که در سال ۲۰۱۰ توسط سرآشپز خوزه آندرس تأسیس شد، پس از زلزله هائیتی غذا تهیه کرد. روش عملیات آن این است که اولین پاسخ دهنده باشد و سپس همکاری و راه حل هایی با سرآشپزهای محلی برای حل مشکل گرسنگی، بلافاصله پس از یک فاجعه ارائه شود.
... [مشاهده متن کامل]
... [مشاهده متن کامل]
World Central Kitchen ( WCK ) یک سازمان غیر انتفاعی و غیر دولتی است که در پی بلایای طبیعی غذا ارائه می دهد. در سال 2010 توسط خوزه آندرس، آشپز و رستوران دار اسپانیایی آمریکایی، پس از زلزله هائیتی تأسیس شد و متعاقباً به طوفان هاروی، فوران پونا پایین 2018، زمین لرزه های ترکیه - سوریه در سال 2023 و جریان انسانی غزه پاسخ داد.