1. ( اسم، وامواژه از ژاپنی ) اوجی: در ژاپن فئودال، نامی که نشان دهد فرد متعلق به کدام خاندان اشرافی است؛ یک تبار پدری که همه آنهایی که یک اوجی مشترک دارند را شامل شود.
2. ( اسم، انگلیسی آفریقای شرقی، وامواژه از سواحلی ) اوجی: در آشپزی کنیا و تانزانیا نوعی غذای سبک و مایع که به طور معمول به عنوان صبحانه صرف می شود و شامل جوشانده آرد ارزن یا مواد نشاسته ای دیگر ( اغلب تخمیرشده ) در آب یا شیر می باشد.
... [مشاهده متن کامل]
منبع: Oxford English Dictionary
2. ( اسم، انگلیسی آفریقای شرقی، وامواژه از سواحلی ) اوجی: در آشپزی کنیا و تانزانیا نوعی غذای سبک و مایع که به طور معمول به عنوان صبحانه صرف می شود و شامل جوشانده آرد ارزن یا مواد نشاسته ای دیگر ( اغلب تخمیرشده ) در آب یا شیر می باشد.
... [مشاهده متن کامل]
منبع: Oxford English Dictionary