traditional boss

پیشنهاد کاربران

رئیس سنتی - اسم
My grandfather was a traditional boss, he did not tolerate disagreement
مدیر سنتی - اسم
The company still has a traditional boss at the helm
رئیس/مدیر با سبک مدیریت سنتی - اسم
...
[مشاهده متن کامل]

She is a traditional boss she values hierarchy and experience
رئیسی که به روش های قدیمی و مرسوم مدیریت می کند - اسم
A traditional boss might not be open to new ideas
مترادف: Old - School Boss
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
صاحبکار سنتی کسیه که به سبک قدیمی مدیریت می کنه و بیشتر به اصول و روش های سنتی توی کار پایبنده. این آدم ها معمولاً ویژگی های زیر رو دارن:
اقتدارگرا ( Authoritative ) : خودش رو رئیس مطلق می دونه و انتظار داره حرفش بدون چون وچرا اجرا بشه.
بی اعتماد به سیستم های مدرن: زیاد به تکنولوژی، نرم افزارهای مدیریتی و روش های جدید کسب وکار اعتماد نداره و بیشتر به تجربه و روش های سنتی متکیه.
ارتباطات سلسله مراتبی: کارمند رو کارمند می بینه، نه همکار. ممکنه زیاد به نظرات زیرمجموعه ها اهمیت نده.
معتقد به سخت گیری: فکر می کنه که احترام و کار خوب، فقط از طریق سخت گیری و بعضاً رفتار خشک به دست میاد.
روابط کاری غیررسمی: شاید رفتار دوستانه ای داشته باشه، اما در نهایت همه چیز رو از دید بالا به پایین می بینه.
اینا معمولاً به تغییرات و روش های جدید کسب وکار مقاومت نشون می دن. فکر می کنن همون روش های قدیمی که خودشون رو بالا کشیده، همیشه جواب می ده. ولی دنیای امروز نیاز به تطبیق پذیری داره.
صاحبکارای سنتی ( Traditional Bosses ) یه سری نقطه ضعف دارن که باعث می شه توی دنیای امروز، مخصوصاً با تغییرات سریع کسب وکار، به مشکل بخورن. اینا مهم تریناشن:
۱. عدم انعطاف پذیری ( Inflexibility )
اینا معمولاً به تغییرات و روش های جدید کسب وکار مقاومت نشون می دن. فکر می کنن همون روش های قدیمی که خودشون رو بالا کشیده، همیشه جواب می ده. ولی دنیای امروز نیاز به تطبیق پذیری داره.
۲. ضعف در ارتباط با نسل جدید ( Poor Communication with New Generations )
با نسل جدید کارمندها مشکل دارن. نمی تونن درکشون کنن، چون به روش هایی عادت کردن که قدیمی شده. نسل جدید دنبال احترام متقابل و آزادی عمله، ولی اینا فکر می کنن فقط باید دستور بدن و انتظار اطاعت داشته باشن.
۳. اعتماد نکردن به سیستم های مدرن ( Distrust in Modern Systems )
خیلی از اینا هنوز به روش های سنتی حساب وکتاب، مدیریت و حتی بازاریابی متکی هستن. در حالی که ابزارهای مدرن می تونن کار رو خیلی راحت تر و دقیق تر کنن. این باعث عقب موندنشون تو رقابت می شه.
۴. مدیریت از بالا به پایین ( Top - Down Management )
اینا فکر می کنن باید رئیس باشن و بقیه فقط اجرا کنن. ولی دنیای امروز به کار تیمی و مشارکت نیاز داره. این مدل مدیریت باعث می شه کارمندها انگیزه شون رو از دست بدن و فقط از ترس کار کنن، نه از روی تعهد.
۵. احساس قدرت مطلق ( Absolute Authority Complex )
چون سال ها رئیس بودن، فکر می کنن همیشه حق با اوناست. این باعث می شه تصمیم های غلط بگیرن و حاضر نباشن اشتباهاتشون رو بپذیرن. این غرور مدیریتی می تونه کل سیستم رو دچار مشکل کنه.
۶. سخت گیری بیش از حد بدون توجه به روحیه کارمندها ( Excessive Strictness Without Employee Well - being )
یه کارمند اگه حس کنه که فقط براش سخت گیری می شه بدون اینکه ارزشش درک بشه، دیر یا زود یا انگیزه شو از دست می ده یا دنبال یه جای دیگه می گرده. این سبک مدیریت باعث افزایش نارضایتی و جابه جایی کارمندا می شه.
۷. توجه زیاد به سود کوتاه مدت ( Short - Term Profit Focus )
اینا معمولاً دنبال سود سریع و لحظه ای هستن، نه سرمایه گذاری بلندمدت. همین باعث می شه روی آموزش کارمندا، بهبود شرایط کار، یا توسعه کسب وکار زیاد هزینه نکنن و در نهایت توی رقابت عقب بمونن.
نتیجه
این نقاط ضعف باعث می شه که خیلی از این مدیرای سنتی توی دنیای امروزی کم کم حذف بشن یا به مشکل بخورن. اگه یکی بتونه تعادل بین تجربه سنتی و روش های جدید رو پیدا کنه، احتمال موفقیتش خیلی بیشتره.