tonkatsu

پیشنهاد کاربران

( اسم، وامواژه از زبان ژاپنی ) تونکاتسو: در آشپزی ژاپنی نوعی کتلت با گوشت خوک که سطح آن با آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری پانکو ( panko ) پوشیده شده و در روغن بسیار سرخ می شود و برش برش زده می شود؛ همچنین ظرفی که در آن تونکاتسو به طور معمول همراه با کلم رنده شده و سس مخصوص سرو می شود
...
[مشاهده متن کامل]

ریشه شناسی: این واژه در سال 1914 از زبان ژاپنی به انگلیسی راه یافته است و متشکل از دو جزء ton به معنای خوک و katsu به معنای کتلت است.
به فرم ton - katsu هم نوشته می شود.
به سس مخصوص این غذا tonkatsu sauce ( سس تونکاتسو ) گفته می شود که ترش و شیرین است و از میوه و سبزیجات مخلوط با سس سویا و سایر افزودنی ها تشکیل می شود و همراه با تونکاتسو یا سایر غذاهای سرخکردنی سرو می شود.
منبع: Oxford English Dictionary

بپرس