temporary hardness
تخصصی
[صنایع غذایی] سختی موقت آب : در صنایع غذایی به سختی مربوط به بیکربنلتها ی منیزیم و کلسیم آب اطلاق میشود که در اثر حرارت دادن تبدیل به کربنات شوند و رسوب میکنند و لذا آب ازنظر سختی سبکتر میشود.
[مهندسی گاز] سختی موقت، سختی ناپایدار
[نساجی] سختی موقت ( سختی موقت آب که با جوشاندن از بین می رود )
پیشنهاد کاربران
temporary hardness ( مهندسی محیط زیست و انرژی )
واژه مصوب: سختی موقت
تعریف: سختیِ آب ناشی از وجود املاح بیکربنات که با جوشاندن از بین میرود
واژه مصوب: سختی موقت
تعریف: سختیِ آب ناشی از وجود املاح بیکربنات که با جوشاندن از بین میرود