( شیمی – اصلی ) : ترکیبات آلی که از قندها مشتق شده اند و ساختارشان هم ویژگی های قند و هم الکل را دارد.
( علوم غذایی – کاربردی ) : شیرین کننده های کم کالری که در آدامس، شکلات بدون قند، و محصولات رژیمی به کار می روند.
... [مشاهده متن کامل]
( سلامت – عمومی ) : هضم آن ها کامل نیست؛ ممکن است در روده تخمیر شوند و باعث نفخ یا مشکلات گوارشی شوند.
( علوم غذایی – کاربردی ) : شیرین کننده های کم کالری که در آدامس، شکلات بدون قند، و محصولات رژیمی به کار می روند.
... [مشاهده متن کامل]
( سلامت – عمومی ) : هضم آن ها کامل نیست؛ ممکن است در روده تخمیر شوند و باعث نفخ یا مشکلات گوارشی شوند.