stroopwafel

پیشنهاد کاربران

A stroopwafel is a Dutch treat made of two thin round waffles with a layer of caramel - like syrup in between them. They are often enjoyed as a snack or dessert, and are typically served with coffee or tea. Stroopwafels originated in the Netherlands in the late 18th century and have since become popular throughout Europe and North America. They are often sold in individual packages or can be found at specialty stores and markets.
...
[مشاهده متن کامل]

استروپ وافل یک غذای هلندی است که از دو وافل نازک گرد با یک لایه شربت کارامل مانند در بین آنها ساخته شده است. آنها اغلب به عنوان میان وعده یا دسر میل می شوند و معمولاً با قهوه یا چای سرو می شوند. استروپ وافل در اواخر قرن هجدهم در هلند به وجود آمد و از آن زمان در سراسر اروپا و آمریکای شمالی رایج شد. آنها اغلب در بسته بندی های جداگانه فروخته می شوند یا در فروشگاه ها و بازارهای تخصصی یافت می شوند.
اشتروپ وافل; به معنای "وافل شربتی" یک وافل ساخته شده از دو لایه نازک خمیر پخته و در بین این دو پر از شربت کارامل است. این شیرینی محبوب هلند برای نخستین بار در شهر خاودا ساخته شد.

stroopwafel
منابع• https://en.wikipedia.org/wiki/Stroopwafel

بپرس