... [مشاهده متن کامل]
استروپ وافل یک غذای هلندی است که از دو وافل نازک گرد با یک لایه شربت کارامل مانند در بین آنها ساخته شده است. آنها اغلب به عنوان میان وعده یا دسر میل می شوند و معمولاً با قهوه یا چای سرو می شوند. استروپ وافل در اواخر قرن هجدهم در هلند به وجود آمد و از آن زمان در سراسر اروپا و آمریکای شمالی رایج شد. آنها اغلب در بسته بندی های جداگانه فروخته می شوند یا در فروشگاه ها و بازارهای تخصصی یافت می شوند.
اشتروپ وافل; به معنای "وافل شربتی" یک وافل ساخته شده از دو لایه نازک خمیر پخته و در بین این دو پر از شربت کارامل است. این شیرینی محبوب هلند برای نخستین بار در شهر خاودا ساخته شد.