دانه های قهوه روبوستا کوچک بوده و بافت صافی دارند، کیفیت پایین تری از عربیکا دارند.
قهوه روبوستا اسیدیته پایین تر و مزه ای تلخ تر از عربیکا دارد و بیشتر برای تهیه قهوه فوری و اسپرسو ( اسپرسو معمولا از ترکیب قهوه عربیکا و روبوستا تولید می شود ) استفاده می شود.
... [مشاهده متن کامل]
( Robusta coffea ) یا ( Canephora coffea )
قهوه روبوستا اسیدیته پایین تر و مزه ای تلخ تر از عربیکا دارد و بیشتر برای تهیه قهوه فوری و اسپرسو ( اسپرسو معمولا از ترکیب قهوه عربیکا و روبوستا تولید می شود ) استفاده می شود.
... [مشاهده متن کامل]
( Robusta coffea ) یا ( Canephora coffea )