ribeye
انگلیسی به انگلیسی
پیشنهاد کاربران
گوشت بین دنده های گوساله که برای استیک بسیار مناسبه چون هم ترد است و هم چربی دارد و باعث لطافت و کیفیت بالای استیک میشه
گوشت قسمت دنده گاو یا گوساله
) گوشت راسته هم گوشت های اطراف ستون فقرات است و چون تحرکی ندارند نرمترین نوع گوشت بوده و برای کباب مناسب می باشند )
Chuck: گوشت قسمت شانه گوساله
Loin: گوشت راسته گوساله
) گوشت راسته هم گوشت های اطراف ستون فقرات است و چون تحرکی ندارند نرمترین نوع گوشت بوده و برای کباب مناسب می باشند )
Chuck: گوشت قسمت شانه گوساله
Loin: گوشت راسته گوساله