resistant starch

تخصصی

[صنایع غذایی] نشاسته مقاوم : وقتی نشاسته در دمای غیر اصولی حرارت داده می شود. بخشی از آن نسبت به هضم شدن و تجزیه معدی مقاوم می شود

پیشنهاد کاربران

نشاستۀ مقاوم
نوعی از نشاسته بانسبت بالای پیوندهای قوی بتابین مونومرهای گلوکز که نمی تواند در روده کوچک هضم شود و در روده بزرگ توسط باکتری ها تخمیر شده و عمدتاً به اسیدهای چرب با زنجیره کربنی کوتاه تبدیل می شوند.
resistant starch: نشاسته غیر قابل هضم ( روده )
resistant starch ( علوم و فنّاوری غذا )
واژه مصوب: نشاستۀ مقاوم
تعریف: نوعی نشاستۀ طبیعی یا اصلاح‏شده که در برابر تجزیه و آب کافت مقاوم است