مصونیت غذایی/ امنیت غذایی
تعریف: بانک جهانی در سال ۱۹۸۶ امنیت غذایی را به صورت �دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم� تعریف کرد که این تعریف در کنفرانس رم مورد تاکید قرار گرفت. این تعریف به سه عنصر �موجود بودن غذا�، �دسترسی به غذا� و �پایداری در دریافت غذا� استوار است.
... [مشاهده متن کامل]
تعریف: بانک جهانی در سال ۱۹۸۶ امنیت غذایی را به صورت �دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم� تعریف کرد که این تعریف در کنفرانس رم مورد تاکید قرار گرفت. این تعریف به سه عنصر �موجود بودن غذا�، �دسترسی به غذا� و �پایداری در دریافت غذا� استوار است.
... [مشاهده متن کامل]