potpie

/ˈpɑːtˌpaɪ//ˈpɑːtˌpaɪ/

طاس کباب دارای گردله های خمیر پخته

بررسی کلمه

اسم ( noun )
• : تعریف: a pie made with meat or poultry, vegetables, and sauce, topped with a single pastry crust and baked in a deep oven dish.

انگلیسی به انگلیسی

• baked meat pie, deep-dish meat casserole

پیشنهاد کاربران

Potpie ( پات پای / پای گلدانی ) یک غذای غربی است که معمولاً از ترکیب گوشت، سبزیجات و سس درون یک خمیر پخته می شود. دلیل نامگذاری آن به "pot" "pie" این است که:
Pot ( قابلمه/دیگ ) → چون در گذشته این غذا در ظرف های گلی یا فلزی ( مثل قابلمه ) پخته می شد.
...
[مشاهده متن کامل]

Pie ( پای ) → چون روی آن را با خمیر پای می پوشانند و شبیه به پای است.
در فارسی گاهی به آن "پای گوشت" یا "خوراک خمیری" هم می گویند، اما ترجمه دقیق همان پات پای یا پای گلدانی است.
deepseek

potpie