روش پومودورو یک روش مدیریت زمان است که در آن فرد کار متمرکز را در فواصل 25 دقیقه ای انجام می دهد. این روش که پومودورو توسط فرانچسکو سیریلو در اواخر دهه 1980 توسعه یافت، از یک زمان سنج آشپزخانه برای تقسیم کار به فواصل، معمولاً 25 دقیقه که با استراحت های کوتاه ( پنج دقیقه ) از هم جدا می شوند، استفاده می کند. هر فاصله زمانی به نام پومودورو، از کلمه ایتالیایی گوجه فرنگی گرفته شده ( پس از زمان - سنج آشپزخانه گوجه فرنگی سیریلو که به عنوان دانشجوی دانشگاه استفاده می کرد ) ، شناخته می شود.
... [مشاهده متن کامل]
روش اصلی شش مرحله دارد:
1 - در مورد کاری که باید انجام شود تصمیم بگیرید. ؛ 2 - زمان سنج Pomodoro را تنظیم کنید ( معمولا 25 دقیقه ) ؛3 - روی تکلیف کار کنید؛ 4 - هنگامی که زمان سنج زنگ می زند کار را تمام کنید و استراحت کوتاهی داشته باشید ( معمولاً پنح تا 10 دقیقه ) 5 - به مرحله دو برگردید و این کار را تکرار کنید تا زمانی که چهار پومودوری را کامل کنید. 6 - پس از اتمام چهار پومودوری، به جای استراحت کوتاه، یک استراحت طولانی ( معمولاً 20 تا 30 دقیقه ) انجام دهید. پس از اتمام استراحت طولانی، به مرحله دو بازگردید.
... [مشاهده متن کامل]
روش اصلی شش مرحله دارد:
1 - در مورد کاری که باید انجام شود تصمیم بگیرید. ؛ 2 - زمان سنج Pomodoro را تنظیم کنید ( معمولا 25 دقیقه ) ؛3 - روی تکلیف کار کنید؛ 4 - هنگامی که زمان سنج زنگ می زند کار را تمام کنید و استراحت کوتاهی داشته باشید ( معمولاً پنح تا 10 دقیقه ) 5 - به مرحله دو برگردید و این کار را تکرار کنید تا زمانی که چهار پومودوری را کامل کنید. 6 - پس از اتمام چهار پومودوری، به جای استراحت کوتاه، یک استراحت طولانی ( معمولاً 20 تا 30 دقیقه ) انجام دهید. پس از اتمام استراحت طولانی، به مرحله دو بازگردید.