• : تعریف: a Hawaiian food made from baked, mashed, and fermented taro root.
تخصصی
[صنایع غذایی] پوآ : فراورده غذایی تخمیر شده ای است که منشا آن هاوایی است برای تهیه آن از ساقه های گوشتی و غده مانند زیر زمینی گیاهی به نام قلقاش یا گوش فیل ( TARO) استفاده میشود
انگلیسی به انگلیسی
• a point where lines intersect data transmission cost indicator (computers) hawaiian dish made from taro root
پیشنهاد کاربران
Physical objects used by dancers
points of interest
، خمیر غذایی پلینزی نشاسته ای که از ریشه تارو تهیه می شود. در ساموآ و سایر جزایر اقیانوس آرام، پوی خمیر غلیظی از موز یا آناناس کوبیده شده با خامه نارگیل است. این کلمه در ابتدا بیانگر عمل کوبیدن غذا به ... [مشاهده متن کامل]
تفاله است. در هاوایی، جایی که پوی جزء اصلی غذاهای محلی است، ریشه تارو تقریباً منحصراً برای تهیه آن استفاده می شود. ریشه های پوست کنده پخته می شوند، کوبیده می شوند، با آب مخلوط می شوند تا به قوام مورد نظر برسد و صاف می شوند تا الیاف از بین برود. خمیر خاکستری مایل به آبی که به دست می آید را تازه می خورند یا اجازه می دهند تا یک هفته تخمیر شود تا طعمی تند پیدا کند.
POI ( مهندسی نقشهبرداری ) واژه مصوب: نُت 2 تعریف: ← نقطة توجه