شیر گیاهی یا با نام رده محصولات مشابه شناخته شده دیگر، شیر کارخانه ای، برای قرن ها در فرهنگ های مختلف مصرف شده است، این محصول به عنوان یک نوشیدنی به طور منظم در سبد غذایی روزانه و به عنوان یک جایگزین برای شیر لبنی است. محبوب ترین انواع این نوع محصول شیر سویا، شیر بادام، شیر برنج و شیر نارگیل می باشد، محتوای پروتئین این محصول بسته به نوع کارخانه و نوع محصول متفاوت است که در بسته بندی محصول به شکل مشخص درج می گردد. ترکیبات این محصول فاقد لاکتوز یا کلسترول، و گاهی در محصولاتی ویژه با کلسیم و ویتامین اضافه، معمولاً ویتامین ب۱۲ ترکیب شده و به فروش می رسد.
... [مشاهده متن کامل]