"گوشت گیاهی" به محصولات غذایی اطلاق می شود که برای تقلید از فرآورده های گوشتی حیوانی طراحی شده اند و از مواد گیاهی به جای محصولات حیوانی استفاده می کنند. این محصولات معمولاً از منابع گیاهی مختلفی مانند سویا، پروتئین نخود، عدس، لوبیا، گلوتن گندم و سبزیجات تهیه می شوند. آنها اغلب با ادویه ها، چاشنی ها و سایر مواد افزودنی تقویت می شوند تا طعم، بافت و ظاهر گوشت معمولی را تکرار کنند.
... [مشاهده متن کامل]
فرآورده های گوشتی گیاهی اغلب حاوی آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی هستند و در مقایسه با گوشت حیوانی به طور معمول چربی های اشباع شده کمتر و فیبر غذایی بیشتری دارند.
... [مشاهده متن کامل]
فرآورده های گوشتی گیاهی اغلب حاوی آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی هستند و در مقایسه با گوشت حیوانی به طور معمول چربی های اشباع شده کمتر و فیبر غذایی بیشتری دارند.