pita
/ˈpiːtə//ˈpiːtə/
انواع گیاهان خنجری (agave) که از الیاف آن کاغذ و غیره می سازند، نان پیتا (نان شبیه به نان تافتون) (pita bread هم می گویند)
انگلیسی به انگلیسی
پیشنهاد کاربران
پیتا نوعی نان گرد و توخالی است که اغلب برای تهیه ساندویچ استفاده می شود. این یک غذای اصلی در خاورمیانه است و می توان آن را با مواد مختلفی پر کرد.
... [مشاهده متن کامل]
*** نان پیتا یا ( همچنین pitta ) ، نان صاف و گردی است که در حدود ۲۰ سانتیمتر قطر دارد. مصرف این نوع نان در مدیترانه، خاورمیانه و شمال آفریقا بسیار رواج دارد. مواد آن را آرد گندم، نمک، خمیر ترش، شکر و آب تشکیل می دهند. خمیر را پس از پهن کردن، مدت نسبتاً طولانی می گذارند تا ور بیاید، بعد خمیر را در داخل فر بسیار داغ قرار می دهند. داخل خمیر شروع به باد کردن می کند و به شکل پاکت در می آید. به همین علت به انگلیسی به آن pocket bread نیز گفته می شود.
در داخل آن انواع مواد خوراکی برای نمونه حمص ( خوراک لبنانی ) ( غذایی از نخود ) ، کباب و فلافل قرار داده می شود به مانند ساندویچ صرف می شود. این نان تاریخ چند هزار ساله در خاورمیانه دارد و منشأ پیتزا نیز دانسته شده است.
**************************************************************************************************
مثال؛
PITA مخفف است و برای توصیف یک فرد یا موقعیت دشوار یا آزار دهنده استفاده می شود.
... [مشاهده متن کامل]
pita ( n ) ( pit̮ə ) ( also pita bread ) =a type of flat bread in the shape of an oval that can be split open and filled
نام یک نوع از نان است