قارچ صدفی
ویژگی: این قارچ ها، طعم لطیف و شیرینی دارند. از قارچ های صدف دار، می توان در غذاهای مختلفی استفاده کرد، زیرا طبخ آن بسیار راحت است. این قارچ ها در رنگ های مختلف مثل خاکستری، قهوه ای، قرمز، سبز – زرد هستند و هرچه جوان تر باشند، طعم بیشتر و خوشمزه تری خواهند داشت.
... [مشاهده متن کامل]
-
با قارچ شاه صدف که به آن King Trumpet Mushroom یا Pleurotus Eryngii هم گفته میشود، متفاوت هستند.
-
در زبان کُره ای به این نوع قارچ '느타리버섯' گفته میشود.
ویژگی: این قارچ ها، طعم لطیف و شیرینی دارند. از قارچ های صدف دار، می توان در غذاهای مختلفی استفاده کرد، زیرا طبخ آن بسیار راحت است. این قارچ ها در رنگ های مختلف مثل خاکستری، قهوه ای، قرمز، سبز – زرد هستند و هرچه جوان تر باشند، طعم بیشتر و خوشمزه تری خواهند داشت.
... [مشاهده متن کامل]
-
با قارچ شاه صدف که به آن King Trumpet Mushroom یا Pleurotus Eryngii هم گفته میشود، متفاوت هستند.
-
در زبان کُره ای به این نوع قارچ '느타리버섯' گفته میشود.