nutrigenomics

پیشنهاد کاربران

Nutrigenomics مطالعه ای است در مورد چگونگی تعامل مواد مغذی و ترکیبات غذایی با ژنوم در سطح مولکولی برای تأثیر بر بیان ژن و عملکرد سلولی. این یک رشته بین رشته ای است که اصول ژنتیک، تغذیه و زیست شناسی مولکولی را برای بررسی چگونگی تأثیر رژیم غذایی و تغذیه بر سلامت و بیماری ها ترکیب می کند.
...
[مشاهده متن کامل]

Nutrigenomics شامل مطالعه چگونگی تأثیر مواد مغذی خاص مانند ویتامین ها، مواد معدنی و فیتوکمیکال ها بر بیان ژن و عملکرد سلولی از طریق مکانیسم های اپی ژنتیکی است. برای مثال، مشخص شده است که برخی مواد مغذی بر الگوهای متیلاسیون DNA، الگوهای اصلاح هیستون و بیان microRNA تأثیر می گذارند که به نوبه خود می تواند بر بیان ژن و عملکرد سلولی تأثیر بگذارد.
Nutrigenomics همچنین به درک اینکه چگونه تنوع ژنتیکی می تواند بر نحوه واکنش افراد به مداخلات غذایی مختلف تأثیر بگذارد علاقه مند است. به عنوان مثال، برخی از انواع ژنتیکی ممکن است بر متابولیسم یا جذب مواد مغذی تأثیر بگذارد، که می تواند بر پاسخ فرد به یک ماده مغذی یا ترکیب غذایی خاص تأثیر بگذارد.
هدف نهایی nutrigenomics توسعه توصیه ها و مداخلات غذایی شخصی شده است که ترکیب ژنتیکی منحصر به فرد و نیازهای تغذیه ای فرد را در نظر می گیرد. با درک مکانیسم های مولکولی زیربنای رابطه بین رژیم غذایی و سلامت، محققان nutrigenomics امیدوارند تا اهداف جدیدی را برای پیشگیری و درمان بیماری شناسایی کنند و رویکردهای مؤثرتری برای تغذیه شخصی سازی شده توسعه دهند.

nutrigenomics ( تغذیه )
واژه مصوب: تغذیه ژنگان شناسی
تعریف: مطالعۀ اثر غذا در ژن و نحوۀ اثرگذاری ژنگان در واکنش بدن انسان دربرابر مواد مُغَذی |||متـ . ژنگان شناسی تغذیه ای nutritional genomics

بپرس