mortadella


(نوعی کالباس ایتالیایی) مورتادلا، مارتادلا

انگلیسی به انگلیسی

• type of italian sausage

پیشنهاد کاربران

سوسیس بزرگ ایتالیایی: ساخته شده از گوشت خوک پخته شده ریز خرد شده یا آسیاب شده، که حاوی حداقل 15٪ مکعب های کوچک چربی گوشت خوک است ( عمدتاً چربی سخت از گردن خوک ) . به طور سنتی با دانه های فلفل طعم دار می
...
[مشاهده متن کامل]
شود، اما نسخه های مدرن آن می توانند حاوی پسته یا به طور معمول، توت های میرتل باشند. سپس سوسیس مجددا پخته می شود.

کالباس خوک، کالباس گراز

بپرس