مونت کریستو نوعی ساندویچ است که با ژامبون، پنیر و گاهی بوقلمون درست می شود. سپس ساندویچ را در خمیر تخم مرغ گذاشته و مانند نان تست فرانسوی کبابی یا سرخ می کنند.
... [مشاهده متن کامل]
*** ساندویچ مونته کریستو یک ساندویچ سرخ شده ژامبون و پنیر و یک نوع کروک مویسو فرانسوی می باشد. در کتاب های آشپزی ۱۹۶۰ - ۱۹۳۰ از این غذا با نام های ساندویچ فرانسوی، ساندویچ ژامبون تُست شده، ساندویچ پنیر فرانسوی تست شده یا د شده است. این غذا می تواند شیرین باشد که البته طرفداران کمتری دارد.
**************************************************************************************************
مثال؛