موله� ( به�اسپانیایی:�Mole ) نوعی سس و مرینیت مرسوم در�آشپزی مکزیکی�می باشد. امروزه در مکزیک اصطلاح موله برای تعدادی از سس ها، برخی کاملاً متفاوت، شامل مولهٔ سیاه، قرمز، کلرادو ( به�انگلیسی:�Colorado )
... [مشاهده متن کامل]
... [مشاهده متن کامل]
، زرد، سبز، آلمندرادو ( به�انگلیسی:�almendrado ) ، دِ اولا ( به�انگلیسی:�de olla ) ، هواکسموله ( به�انگلیسی:�huaxmole ) ، �گوآکاموله�و پیپیان ( به�انگلیسی:�pipi�n ) استفاده می شود. معمولاً، سس موله دارای یک نوع میوه، �فلفل تند، آجیل و ادویه جاتی مانند�فلفل سیاه، �دارچین�و�زیره سبز�می باشد. خارج از مکزیک، موله معمولاً به�مولهٔ پوبلانو� ( به�انگلیسی:�poblano ) اشاره دارد.