konjac

پیشنهاد کاربران

the swollen underground stem of a herb that grows in parts of Asia and is often used for adding fibre to food, or the herb itsel
کُون نیاکو ( به ژاپنی: Konnyaku コンニャク ) گیاهی از تیره گل شیپوریان است. در ژاپن، چین، کره و میانمار به عنوان یک گیاه خوراکی کشت داده می شود. مقدار کشت این گیاه در سال ۱۹۹۷ در ژاپن ۶۶٬۹۰۰ تن بوده است.
...
[مشاهده متن کامل]

در ژاپن برای تهیه میسوسوپ، اودِن، غذاهای آب پزی ملایم و تونجیرو ( سوپ خوک ) مصرف می شود.
Konjac is a plant with various health claims attached to it.
The noodles are made out of konjac root, which is a natural fibre.

konjac
منابع• https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/konjac• https://en.wikipedia.org/wiki/Konjac
صمغ کنجاک

بپرس