ketupat

پیشنهاد کاربران

( اسم ) کتوپات: یک کیک برنجی کوچک که در کیسه ای از برگ های نخل بافته شده پخته می شود و اصالت آن به اندونزی برمی گردد، اما در برونئی، مالزی و سنگاپور نیز محبوب است.
کتوپات تهیه شده با برنج به شکل لوزی با برگ های نخل نارگیل پیچیده می شود و نوعی که با برنج چسبناک ( glutinous rice ) تهیه می شود به شکل مثلث با برگ های نخل بادبزنی ( fan palm ) پیچیده می شود. این غذا معمولاً همراه با ساتای ( satay ) یا سایر غذاها خورده می شود و به طور سنتی در مناسبت های جشن سرو می شود.
...
[مشاهده متن کامل]

تلفظ بریتانیایی: کِتوپَت ( KET - uh - pat )
تلفظ آمریکایی: کِتوپات ( KET - oo - paht )
ریشه شناسی: وامواژه از زبان مالایی یا اندونزیایی
منبع: Oxford English Dictionary