katsu

پیشنهاد کاربران

( اسم، وامواژه از زبان ژاپنی ) کاتسو: در آشپزی ژاپنی، یک تکه گوشت ( معمولا گوشت مرغ ) ، خوراک دریایی یا سبزی پوشیده شده با آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری پانکو که در روغن عمیق سرخ شده و برش برش زده می شود. همچنین ظرفی که با آن سرو می شود و معمولا شامل کلم رنده شده، تونکاتسو ( tonkatsu ) و سس کاری است.
...
[مشاهده متن کامل]

اغلب به عنوان معرف پسین ( postmodifier ) به ویژه به شکل عبارت chicken katsu استفاده می شود.
ریشه شناسی: این واژه در سال 1828 از زبان ژاپنی به انگلیسی راه یافت. katsu کوتاه شده واژه katsuretsu است که در اصل اشاره دارد به نوعی غذای اروپایی که با گوشت گاو درست می شد. katsuretsu هم در سال 1884 به صورت kateretsu از واژه انگلیسی cutlet گرفته شده است.
کاربردهای اولیه این واژه در زبان انگلیسی به صورت katsu curry بوده است. katsu curry نوعی غذای ژاپنی است که با گوشت مرغ، گوشت خوک یا هر نوع کاتسوی دیگر درست شده و همراه با برنج سفید و سس کاری ملایم سرو می شود.
منبع: Oxford English Dictionary

بپرس