kare

پیشنهاد کاربران

Kare کاری ژاپنی , نوعی غذای خورش مانند در آشپزی ژاپنی است که در آن از سس کاری استفاده می شود. کاره یکی از انواع یوشوکو یا غذاهای سبک غربی است که در دوره میجی توسط اتباع انگلیسی به ژاپن وارد شده است. به
...
[مشاهده متن کامل]
غیر از برنج، کاره همراه با نودل یا نان نیز صرف می شود. در حال حاضر در ژاپن کاره در کنار رامن یکی از غذاهای ملی ژاپن به شمار می آید و نزد مردم بسیار محبوب است. طبق نظرپرسی های انجام شده، در بین کودکان دبستانی ژاپن این غذا در صدر محبوبترین غذاها جای دارد.

منابع• https://www.japantimes.co.jp/life/2011/08/26/food/curry-its-more-japanese-than-you-think/

بپرس