( اسم، وامواژه از زبان ژاپنی ) کاراآگه: یک غذای ژاپنی شامل تکه های کوچک مرغ، سایر انواع گوشت یا خوراک های دریایی که طعم دار شده، با آرد، نشاسته سیب زمینی یا نشاسته ذرت پوشیده می شود و سپس با روغن زیاد سرخ می شود. همچنین به این سبک از آشپزی هم گفته می شود. بیشتر به صورت توصیفگر ( modifier ) یا توصیفگر پسین ( postmodifier ) استفاده می شود به ویژه در عبارت karaage chicken و chicken karaage
... [مشاهده متن کامل]
تلفظ انگلیسی: کِراگِی ( kuh - RAH - gay )
تلفظ ژاپنی: کارا آگِ
فرم ها: kara - age, karaage, karage
ریشه شناسی: در زبان ژاپنی kara - age یعنی عمل سرخ کردن در روغن زیاد بدون آنکه خمیر ( batter ) باشد و نیز غذای سرخ شده در روغن زیاد ( به ویژه مرغ ) بدون آنکه خمیر باشد. kara به معنای خالی ( empty ) و خالی بودن ( emptiness ) هست، مانند آنچه در واژه karate دیده می شود. age ( آگه ) به معنای غذای سرخ شده در روغن زیاد ( deep - fried ) است که در واقع ریشه اسمی فعل ageru ( آگِرو ) می باشد.
یادداشت: با نوشتار ژاپنی همچنین گاهی با کانجی دیگر kara که برای چیزهای مرتبط با کشور چین هست، به کار می رود که ظاهرا ارتباط ثانویه آن را با آشپزی چینی بیان می کند ( باز هم مانند karate ) .
منبع: Oxford English Dictionary
... [مشاهده متن کامل]
تلفظ انگلیسی: کِراگِی ( kuh - RAH - gay )
تلفظ ژاپنی: کارا آگِ
فرم ها: kara - age, karaage, karage
ریشه شناسی: در زبان ژاپنی kara - age یعنی عمل سرخ کردن در روغن زیاد بدون آنکه خمیر ( batter ) باشد و نیز غذای سرخ شده در روغن زیاد ( به ویژه مرغ ) بدون آنکه خمیر باشد. kara به معنای خالی ( empty ) و خالی بودن ( emptiness ) هست، مانند آنچه در واژه karate دیده می شود. age ( آگه ) به معنای غذای سرخ شده در روغن زیاد ( deep - fried ) است که در واقع ریشه اسمی فعل ageru ( آگِرو ) می باشد.
یادداشت: با نوشتار ژاپنی همچنین گاهی با کانجی دیگر kara که برای چیزهای مرتبط با کشور چین هست، به کار می رود که ظاهرا ارتباط ثانویه آن را با آشپزی چینی بیان می کند ( باز هم مانند karate ) .
منبع: Oxford English Dictionary
کاراگه، یک غذای ژاپنی، مرغ سوخاری ژاپنی، ناگت مرغ به ژاپنی!