کباب واژه ی اصیل پارسی است و مربوط به تمام اقوام ایران است، سند این گفته ی بنده را می توان در انواع مختلف کبابهایی که در جای جای مختلف ایران پخته می شود یافت، به عنوان نمونه کباب ترش در شمال، کباب بختیاری
... [مشاهده متن کامل]
... [مشاهده متن کامل]
در غرب، کباب گلپایگان در مرکز و دیگر انواع کباب های ایرانی که اگر بخواهیم تک تک اسم همه ی آنها را بیاوریم، یک کتاب می شود. کشورهای همسایه ایران هم از صدقه ی سر فرهنگ غذایی ایرانی، از این غذای خوشمزه بهره مند شده و با بی چشم و روییِ تمام، آن را غذای خود می دانند، اما اسم پارسیِ آن مبین آن است که به کجا تعلق دارد، حتی ترکیه با آن همه ادعا در پختنِ این غذا و گونه های مختلفی که برای آن دارد، از نامی مخصوص به خود و زبان خود برای این غذا محروم است و هنوز از اسم پارسی آن استفاده می کند، و همینطور انواع مختلف کباب های ایرانی مثل کباب برگ، کباب چنجه، کباب کوبیده یا سلطانی، جوجه کباب یک سرو گردن از کباب های ترکی برتر و خوشمزه تر هستند
کباب