iqb

پیشنهاد کاربران

individual quick blanching
آنزیم بری انفرادی سریع
مرحله اول : ماده غذایی به صورت یک لایه در معرض فرایند حرارتی قرار گرفته تا به دمای آنزیم بری برسد.
مرحله دوم : در این مرحله مواد به صورت لایه های انباشه شده بر روی هم باقی مانده تا زمان لازم برای آنزیم بری را طی کند.
...
[مشاهده متن کامل]

مزایای روش IQB نسبت به بخار و آب داغ:
کارائی بالاتر در زمان و بخار
میزان مصرف بخار تا ۹۰ درصد کاهش یافته
میزان تولید فاضلاب تا ۹۰ درصد نسبت به آنزیم بری با آب کاهش یافته

بپرس