مقاومت به انسولین ( اسم ) : کاهش پاسخ بافت های بدن به انسولین، به طوری که غلظت های بالاتری از انسولین سرم برای حفظ سطوح گلوکز طبیعی در گردش لازم می باشد. در نهایت یاخته های جزایر دیگر نمی توانند مقادیر
... [مشاهده متن کامل]
... [مشاهده متن کامل]
کافی انسولین برای کاهش مؤثر گلوکز تولید کنند و در نتیجه افزایش قند خون ایجاد می شود. مقاومت به انسولین یکی از عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی می باشد.
مقاومت به انسولین، شرایطی است که در آن سلول های بدن پاسخ مناسبی به انسولین نمی دهند و به دنبال آن جذب گلوکز دچار اختلال شده و به طورثانویه باعث افزایش قند خون می شود. در حالت مقاومت به انسولین مقدار انسولین
... [مشاهده متن کامل]
... [مشاهده متن کامل]
تولید شده از پانکراس در بدن طبیعی و حتی بیشتر از مقدار طبیعی است اما مشکل در پاسخ سلول ها به انسولین است
insulin resistance ( تغذیه )
واژه مصوب: مقاومت به انسولین
تعریف: وضعیتی که در آن غلظت طبیعی انسولین خون فرد برای پاسخ دهی انسولینی مناسب کافی نیست
واژه مصوب: مقاومت به انسولین
تعریف: وضعیتی که در آن غلظت طبیعی انسولین خون فرد برای پاسخ دهی انسولینی مناسب کافی نیست