instant coffee

انگلیسی به انگلیسی

• granules of coffee that dissolve in hot water

پیشنهاد کاربران

instant coffee ( علوم و فنّاوری غذا )
واژه مصوب: قهوۀ فوری
تعریف: پودری متشکل از ذرات درشت قهوه که به سرعت در آب حل شود
قهوه فوری یا Instant coffee :
قهوه فوری نوعی از قهوه است که با روش های متفاوت صنعتی فراوری و خشک شده که حاصل آن “کریستال”های قهوه است که دم آوردن و مصرف قهوه را تسریع می کند. این نوع قهوه در ایران اکثرا با نام نسکافه ( که خود برند بخشی از محصولات نستله است ) شناخته می شود. این نوع قهوه به دلیل روش طبخ بسیار سریع و آسان آن بسیار محبوب است. صرفا ریختن آب روی این نوع قهوه به دلیل فرم کریستالی آن باعث می شود تا به سرعت با آب مخلوط شود و احتیاجی به هیچ دستگاه و حتی دم آوردن نیست. معمولا از شکر، شیر یا شیر غیر لبنیاتی ( کافی میت ) برای لایت و شیرین کردن آن استفاده می شود. حاصل قهوه ای سبک و مناسب برای کسانی است که به تلخی شدیدتر انواع دیگر علاقه ای ندارند.
...
[مشاهده متن کامل]

دو گونه بسیار رایج قهوه فوری به صورت تجاری موجود است، نوع طلایی یا گلد و سیاه یا کلاسیک. نوع کلاسیک آن کیفیت کمتری نسبت به نوع طلایی دارد و انواع پست تر دانه های قهوه و با روندی کم هزینه تر تولید می شود. نوع گلد طعم مطبوع تر و کیفیت بالاتری دارد و رایحه آن قوی تر است و ترشی کمتری نیز در طعم آن احساس می شود.

بپرس