... [مشاهده متن کامل]
چای ترش یا چای مالمیر یا تمر مکه، تمر گجرات، چای تمر، چای سرخ ( نام علمی: Hibiscus sabdariffa ) یا چای روزل یا چای قرمز از کاسبرگ گیاه چای ترش تهیه می شود و در بسیاری از مناطق دنیا به صورت نوشیدنی گرم یا سرد مصرف دارد. در آمریکای لاتین و به ویژه در جامائیکا مصرف آن متداول است و بنام گل جامائیکا یا Sorrel، و شمال آفریقا به نام چای سودانی و در مصر به نام کرکده Karkade مشهور است. مزه آن ترش است و معمولاً با شکر نوشیده می شود. این چایی همچنان ضد سرماخوردگی است و مقدار قابل ملاحظه یی ویتامین ( c ) را دارا بوده که برای ( سرما خوردگی ) مفید می باشد.