hard - to - cook defect ( علوم و فنّاوری غذا )
واژه مصوب: نقص دیرپزی
تعریف: حالتی برگشت ناپذیر که در هنگام ذخیره سازی و نگهداری حبوبات و برخی سبزی ها، مانند هویج، در درجة حرارت و رطوبت بالا عارض می شود و باعث می شود که در هنگام پخت آنها، به موازات جذب آب در زمان معمول، نرمی موردنظر حاصل نشود
واژه مصوب: نقص دیرپزی
تعریف: حالتی برگشت ناپذیر که در هنگام ذخیره سازی و نگهداری حبوبات و برخی سبزی ها، مانند هویج، در درجة حرارت و رطوبت بالا عارض می شود و باعث می شود که در هنگام پخت آنها، به موازات جذب آب در زمان معمول، نرمی موردنظر حاصل نشود