halphen test

تخصصی

[صنایع غذایی] آزمون هافن : روشی برای تعیین وجود روغن پنبه دانه در روغنهای حیوانی یا گیاهی

پیشنهاد کاربران

تست هالفن یک آزمایش شیمیایی است که برای تشخیص وجود روغن پنبه دانه در روغن ها و چربی های دیگر استفاده می شود. این آزمایش شامل حرارت دادن مخلوطی از اسیدهای چرب، آمیل الکل و محلول 1٪ گوگرد در بی سولفید کربن
...
[مشاهده متن کامل]
است تا زمانی که جوشش متوقف شود، سپس آن را در آب نمک به مدت یک ساعت یا بیشتر زمانی که فقط مقادیر کمی وجود دارد بجوشانید. این آزمایش وجود اسیدهای چرب سیکلوپروپنوئیک، مانند اسیدهای استرکولیک و مالوالیک را که منحصر به روغن پنبه دانه هستند، شناسایی می کند. این آزمایش قادر به تشخیص 0. 25٪ یا کمتر روغن پنبه دانه در یک ترکیب روغنی است. این آزمایش شامل حرارت دادن مخلوطی از اسیدهای چرب، آمیل الکل و محلول 1٪ گوگرد در بی سولفید کربن است تا زمانی که جوشش متوقف شود، سپس آن را در آب نمک به مدت یک ساعت یا بیشتر زمانی که فقط مقادیر کمی وجود دارد بجوشانید. این آزمایش وجود اسیدهای چرب سیکلوپروپنوئیک، مانند اسیدهای استرکولیک و مالوالیک را که منحصر به روغن پنبه دانه هستند، شناسایی می کند. این آزمایش قادر به تشخیص 0. 25٪ یا کمتر روغن پنبه دانه در یک ترکیب روغنی است. این آزمایش شامل حرارت دادن مخلوطی از اسیدهای چرب، آمیل الکل و محلول 1٪ گوگرد در بی سولفید کربن است تا زمانی که جوشش متوقف شود، سپس آن را در آب نمک به مدت یک ساعت یا بیشتر زمانی که فقط مقادیر کمی وجود دارد بجوشانید. این آزمایش وجود اسیدهای چرب سیکلوپروپنوئیک، مانند اسیدهای استرکولیک و مالوالیک را که منحصر به روغن پنبه دانه هستند، شناسایی می کند. این آزمایش قادر به تشخیص 0. 25٪ یا کمتر روغن پنبه دانه در مخلوط روغن است.

منابع• https://chempedia.info/info/halphen_test/
تست یا آزمون هافن

بپرس