haccp

کلمات اختصاری

عبارت کامل: Hazard Analysis Critical Control Point
موضوع: استاندارد
روش تجزیه و تحلیل خطرو کنترل نقاط بحرانی
به عنوان یک سیستم کنترل ایمنی از اهمیت خاصی برخوردار میباشد به طوری که سازمان های بین المللی و اجرائی قوانین نظارت بر مواد غذائی به طور جدی نسبت به تداوم وپیشبرد این روش در مزارع پرورشی حیوانات ودرپروسه تهیه غذاهای مورد نیاز انسان تاکید دارند

تخصصی

[صنایع غذایی] سیستم بازرسی هاسب : سیستم HACCP, Hazard Analysis and Critical Control Point، استانداردی پایه ای است که به سازمانها و شرکتها این امکان را می دهد که ریسکهای مربوطه را شناخته و آنها را به طور اثر بخش از نظر ایمنی و صرفه اقتصادی مدیریت کنند.

پیشنهاد کاربران

بپرس