1. Eating qualities of starch silk such as gelatinization degrees and losing rates of vermicelli were lineraly correlated with the change of the water-insoluble amylose content.
[ترجمه گوگل]کیفیت خوردن ابریشم نشاسته مانند درجه ژلاتینه شدن و نرخ از دست دادن ورمیشل با تغییر محتوای آمیلوز نامحلول در آب ارتباط خطی داشت
[ترجمه ترگمان]Eating از جنس ابریشم نشاسته مانند degrees gelatinization و از دست دادن rates of با تغییر محتوی amylose محلول در آب ارتباط داشتند
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
[ترجمه ترگمان]Eating از جنس ابریشم نشاسته مانند degrees gelatinization و از دست دادن rates of با تغییر محتوی amylose محلول در آب ارتباط داشتند
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
2. Acetylated starch has lower gelatinization temperature, better paste clarity and freeze-thaw stability, while viscous stability was poor.
[ترجمه گوگل]نشاسته استیله دارای دمای ژلاتینه شدن پایین تر، شفافیت خمیر بهتر و پایداری انجماد-ذوب است، در حالی که پایداری ویسکوز ضعیف بود
[ترجمه ترگمان]نشاسته acetylated دمای ژلاتینه شدن را کاهش داد، ثبات بهتر خمیر و ثبات آب یخ را بهتر کرد، در حالی که ثبات ویسکوز ضعیف بود
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
[ترجمه ترگمان]نشاسته acetylated دمای ژلاتینه شدن را کاهش داد، ثبات بهتر خمیر و ثبات آب یخ را بهتر کرد، در حالی که ثبات ویسکوز ضعیف بود
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
3. Mg had no distinct effect on gelatinization temperature in both treatments.
[ترجمه گوگل]منیزیم در هر دو تیمار تأثیر مشخصی بر دمای ژلاتینه شدن نداشت
[ترجمه ترگمان]منیزیم تاثیر متمایزی بر دمای ژلاتینه شدن در هر دو درمان نداشت
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
[ترجمه ترگمان]منیزیم تاثیر متمایزی بر دمای ژلاتینه شدن در هر دو درمان نداشت
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
4. There is no prominent change of gelatinization properties during ohmic heating.
[ترجمه گوگل]در طول گرمایش اهمی تغییر خاصی در خواص ژلاتینه شدن وجود ندارد
[ترجمه ترگمان]هیچ تغییر مهمی از خواص ژلاتینه شدن در طی گرمایش اهمی وجود ندارد
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
[ترجمه ترگمان]هیچ تغییر مهمی از خواص ژلاتینه شدن در طی گرمایش اهمی وجود ندارد
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
5. Gelatinization characteristics of potato using as auxiliary material for beer were studied.
[ترجمه گوگل]ویژگی های ژلاتینه شدن سیب زمینی با استفاده به عنوان ماده کمکی برای آبجو مورد مطالعه قرار گرفت
[ترجمه ترگمان]ویژگی های gelatinization سیب زمینی با استفاده از مواد کمکی برای آبجو مورد مطالعه قرار گرفت
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
[ترجمه ترگمان]ویژگی های gelatinization سیب زمینی با استفاده از مواد کمکی برای آبجو مورد مطالعه قرار گرفت
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
6. The temperature gelatinization, viscosity and stability of frozen and melt of the product are determined.
[ترجمه گوگل]ژلاتینه شدن دمایی، ویسکوزیته و پایداری منجمد و مذاب محصول تعیین می شود
[ترجمه ترگمان]ژلاتینه شدن دما، ویسکوزیته و پایداری منجمد و ذوب شدن محصول تعیین می شود
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
[ترجمه ترگمان]ژلاتینه شدن دما، ویسکوزیته و پایداری منجمد و ذوب شدن محصول تعیین می شود
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
7. Microwave treatment gelatinization transition temperatures and gelatinization temperature range of starches.
[ترجمه گوگل]دمای انتقال ژلاتینه شدن مایکروویو و محدوده دمای ژلاتینه شدن نشاسته ها
[ترجمه ترگمان]ژلاتینه شدن Microwave با دمای انتقال و دامنه دمایی ژلاتینه شدن starches
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
[ترجمه ترگمان]ژلاتینه شدن Microwave با دمای انتقال و دامنه دمایی ژلاتینه شدن starches
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
8. The gelatinization of wheat flour paste using traditional heating and microwave was compared.
[ترجمه گوگل]ژلاتینه شدن خمیر آرد گندم با استفاده از حرارت سنتی و مایکروویو مقایسه شد
[ترجمه ترگمان]ژلاتینه شدن خمیر آرد گندم با استفاده از گرمایش سنتی و مایکروویو، مقایسه شد
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
[ترجمه ترگمان]ژلاتینه شدن خمیر آرد گندم با استفاده از گرمایش سنتی و مایکروویو، مقایسه شد
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
9. The extrudate's radial expansion ratio, degree of gelatinization, water solubility index and water absorption index increased with increasing screw speed, and then decreased gradually.
[ترجمه گوگل]نسبت انبساط شعاعی اکسترود، درجه ژلاتینه شدن، شاخص حلالیت در آب و شاخص جذب آب با افزایش سرعت پیچ افزایش یافته و سپس به تدریج کاهش یافت
[ترجمه ترگمان]نسبت انبساط شعاعی extrudate، درجه ژلاتینه شدن، شاخص حلالیت آب و شاخص جذب آب با افزایش سرعت پیچ افزایش یافت و سپس به تدریج کاهش یافت
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
[ترجمه ترگمان]نسبت انبساط شعاعی extrudate، درجه ژلاتینه شدن، شاخص حلالیت آب و شاخص جذب آب با افزایش سرعت پیچ افزایش یافت و سپس به تدریج کاهش یافت
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
10. The results indicated that lithocarpus starch has high gelatinization temperature, higher enzymatic hydrolyzation, lower clarity, better retrogradation and bad freeze-thaw stability.
[ترجمه گوگل]نتایج نشان داد که نشاسته لیتوکارپ دارای دمای ژلاتینه شدن بالا، هیدرولیز آنزیمی بالاتر، شفافیت کمتر، رتروگراسیون بهتر و پایداری یخ-ذوب بد است
[ترجمه ترگمان]نتایج نشان داد که نشاسته lithocarpus دارای دمای ژلاتینه شدن بالا، hydrolyzation آنزیمی بیشتر، وضوح کم تر، retrogradation بهتر و پایداری نادرست آب و یخ است
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
[ترجمه ترگمان]نتایج نشان داد که نشاسته lithocarpus دارای دمای ژلاتینه شدن بالا، hydrolyzation آنزیمی بیشتر، وضوح کم تر، retrogradation بهتر و پایداری نادرست آب و یخ است
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
11. The author discusses the starch's gelatinization, ageing mechanism, condition and uses in food processing for reference.
[ترجمه گوگل]نویسنده ژلاتینه شدن نشاسته، مکانیسم پیری، شرایط و کاربردهای آن در فرآوری مواد غذایی را به عنوان مرجع مورد بحث قرار می دهد
[ترجمه ترگمان]مولف درباره ژلاتینه شدن نشاسته، مکانیسم ageing، وضعیت و استفاده در پردازش غذا برای مراجع بحث می کند
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
[ترجمه ترگمان]مولف درباره ژلاتینه شدن نشاسته، مکانیسم ageing، وضعیت و استفاده در پردازش غذا برای مراجع بحث می کند
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
12. The gelatinization properties and gelatinization process of native rice starch water were studied.
[ترجمه گوگل]خواص ژلاتینه شدن و فرآیند ژلاتینه شدن آب نشاسته برنج بومی مورد مطالعه قرار گرفت
[ترجمه ترگمان]ویژگی های ژلاتینه شدن و فرآیند ژلاتینی شدن آب بومی بر روی آب مورد مطالعه قرار گرفتند
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
[ترجمه ترگمان]ویژگی های ژلاتینه شدن و فرآیند ژلاتینی شدن آب بومی بر روی آب مورد مطالعه قرار گرفتند
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
13. The steep rise is due to intensive starch gelatinization.
[ترجمه گوگل]افزایش شدید به دلیل ژلاتینه شدن شدید نشاسته است
[ترجمه ترگمان]افزایش شدید مانع از ژلاتینه شدن نشاسته شدید می شود
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
[ترجمه ترگمان]افزایش شدید مانع از ژلاتینه شدن نشاسته شدید می شود
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
14. Traditional steaming and distillation in the production of alcohol with amylum as raw materials have disadvantages such as higher consumption of energy and inequable gelatinization quality for amylum.
[ترجمه گوگل]بخار پز و تقطیر سنتی در تولید الکل با آمیلو به عنوان مواد اولیه دارای معایبی از جمله مصرف بیشتر انرژی و کیفیت نامناسب ژلاتینه شدن آمیلو می باشد
[ترجمه ترگمان]تولید الکل و تقطیر سنتی در تولید الکل با amylum به عنوان مواد خام دارای معایبی مانند مصرف بالاتر انرژی و کیفیت gelatinization inequable برای amylum می باشد
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید
[ترجمه ترگمان]تولید الکل و تقطیر سنتی در تولید الکل با amylum به عنوان مواد خام دارای معایبی مانند مصرف بالاتر انرژی و کیفیت gelatinization inequable برای amylum می باشد
[ترجمه شما] ترجمه صحیح تر را بنویسید