گاناش، با خاستگاه فرانسه، نوعی شکلات است که معمولاً با حرارت دادن مقدار مساوی خامه و شکلات خرد شده درست می شود.
- شکلات خامه ای
شکلات خامه ای ترکیبی از مقدار وزنی مساوی از شکلات آب شده و خامه است که میتواند طعم هم به آن افزوده گردد. نباید شکلات خامه ای با خامه شکلاتی یا خامه کاکائویی اشتباه شود. در حالیکه خامه شکلاتی و خامه کاکائویی میزان و مقدار ترکیبات مختلفی دارند و پایه و اصل آنها خامه است، شکلات خامه ای میزان برابر شکلات و خامه را دارد.
... [مشاهده متن کامل]
شکلات خامه ای ترکیبی از مقدار وزنی مساوی از شکلات آب شده و خامه است که میتواند طعم هم به آن افزوده گردد. نباید شکلات خامه ای با خامه شکلاتی یا خامه کاکائویی اشتباه شود. در حالیکه خامه شکلاتی و خامه کاکائویی میزان و مقدار ترکیبات مختلفی دارند و پایه و اصل آنها خامه است، شکلات خامه ای میزان برابر شکلات و خامه را دارد.
... [مشاهده متن کامل]
کلمه ای فرانسوی، کاربرد در قنادی، ترکیب مساوی خامه و شکلات
ترکیب خامه و شکلات، ترکیبی پر کاربرد در صنعت قنادی