آسیب دیدن مواد غذایی در فریزر به دلیل تبخیر رطوبت و تماس با هوا
به حالتی گفته می شه که مواد غذایی منجمد، به دلیل از دست دادن رطوبت و تماس با هوا، دچار تغییر رنگ، بافت و طعم می شوند.
به حالتی گفته می شه که مواد غذایی منجمد، به دلیل از دست دادن رطوبت و تماس با هوا، دچار تغییر رنگ، بافت و طعم می شوند.
freezer burn ( علوم و فنّاوری غذا )
واژه مصوب: یخ سوختگی
تعریف: تغییر بافت و رنگ سطح مواد غذایی یخ زده که براثر تصعید بلورهای یخ به وجود می آید
واژه مصوب: یخ سوختگی
تعریف: تغییر بافت و رنگ سطح مواد غذایی یخ زده که براثر تصعید بلورهای یخ به وجود می آید