food security

پیشنهاد کاربران

امنیت غذایی.
دسترسی همه مردم به غذای کافی در تمام اوقات برای داشتن یک جسم سالم.
موجود بودن غذا، دسترسی به غذا و پایداری در دریافت غذا سه رکن اصلی می باشند.
امنیت غذایی و امنیت تغذیه ای مفاهیم مرتبطی هستند اما معانی متمایز دارند:
1. امنیت غذایی: امنیت غذایی به در دسترس بودن، دسترسی و استفاده از غذا برای افراد و جوامع اشاره دارد. این شامل در دسترس بودن فیزیکی غذا، دسترسی اقتصادی و فیزیکی به غذا و استفاده از غذا برای رفع نیازهای غذایی است. به زبان ساده، امنیت غذایی بر اطمینان از اینکه مردم غذای کافی برای تامین نیازهای غذایی اولیه خود دارند، تمرکز دارد. به مسائلی مانند تولید، توزیع، مقرون به صرفه بودن و دسترسی به غذا می پردازد.
...
[مشاهده متن کامل]

2. امنیت تغذیه ای: امنیت تغذیه ای فراتر از امنیت غذایی است و بر کیفیت، تنوع و کفایت رژیم غذایی برای برآوردن نیازهای غذایی فردی تأکید دارد. این تمرکز بر حصول اطمینان از دسترسی افراد به یک رژیم غذایی متعادل و مغذی است که نیازهای غذایی خاص آنها را برای سلامتی و رفاه مطلوب برآورده می کند. امنیت تغذیه ای نه تنها به کمیت غذا، بلکه محتوای مواد مغذی آن و توانایی افراد در استفاده و جذب آن مواد مغذی را نیز در نظر می گیرد. عواملی مانند در دسترس بودن مواد مغذی، فراهمی زیستی، تنوع غذایی و ترجیحات فرهنگی را در نظر می گیرد.
به طور خلاصه، در حالی که امنیت غذایی اساساً بر در دسترس بودن و دسترسی به غذا متمرکز است، امنیت تغذیه ای کیفیت و کفایت ( کمیت ) رژیم غذایی را از نظر برآوردن نیازهای غذایی خاص در نظر می گیرد. هدف امنیت تغذیه ای اطمینان از دسترسی افراد به یک رژیم غذایی متنوع و مغذی است که سلامتی را ارتقا می دهد و از کمبودهای تغذیه ای جلوگیری می کند.

Refers to a country's ability to produce enough food to feed its population
food security ( تغذیه )
واژه مصوب: امنیت غذایی
تعریف: دسترسی کمّی و کیفی افراد به مواد غذایی موردنیاز

بپرس