food science
تخصصی
پیشنهاد کاربران
food science ( علوم و فنّاوری غذا )
واژه مصوب: علوم غذایی
تعریف: مجموعهای از علوم که به بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و بیوشیمیایی غذا و تغییراتی که در مراحل انتقال، نگهداری، فراوری، انبار کردن، توزیع و آمادهسازی آن برای مصرف ایجاد میشود، میپردازد
واژه مصوب: علوم غذایی
تعریف: مجموعهای از علوم که به بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و بیوشیمیایی غذا و تغییراتی که در مراحل انتقال، نگهداری، فراوری، انبار کردن، توزیع و آمادهسازی آن برای مصرف ایجاد میشود، میپردازد