سس ماهی
( یک چاشنی مایع است که از ماهی یا کریل - یه نوع میگوی کوچک - تهیه می شود که تا دو سال در نمک پوشانده شده و تخمیر شده است. از آن به عنوان چاشنی اصلی در غذاهای آسیای شرقی و غذاهای جنوب شرقی آسیا، به ویژه میانمار، کامبوج، لائوس، فیلیپین، تایلند و ویتنام استفاده می شود. )
... [مشاهده متن کامل]
منبع: ویکی پدیا انگلیسی
( یک چاشنی مایع است که از ماهی یا کریل - یه نوع میگوی کوچک - تهیه می شود که تا دو سال در نمک پوشانده شده و تخمیر شده است. از آن به عنوان چاشنی اصلی در غذاهای آسیای شرقی و غذاهای جنوب شرقی آسیا، به ویژه میانمار، کامبوج، لائوس، فیلیپین، تایلند و ویتنام استفاده می شود. )
... [مشاهده متن کامل]
منبع: ویکی پدیا انگلیسی