espresso coffee

پیشنهاد کاربران

قهوه اسپرسو: این نوع قهوه نیز با بافتی درشت تر از حالت آردی به صورت تجاری عرضه می شود و از نظر درصد برشته و رست کردن بین ۶۵ تا ۷۵ درصد است، از نظر طعم حاصل اسپرسو یک قهوه نسبتا تلخ و دارای کمی ترشی است
...
[مشاهده متن کامل]
که بیشتر حاصل روش بو دادن و رست آن است. نحوه دم آوردن آن استفاده از دستگاه اسپرسو برای رسیدن به طعم واقعی آن است که همانطور که از نام این دستگاه ها پیداست با همین هدف طراحی شده اند . قهوه اسپرسو از نظر طعم و محتوای کافئین نوشیدنی غنی و دارای طرفداران پر و پا قرص و بی شماری است.

بپرس