entremets
/ˈɑːntrəmeɪ//ˈɒntrəmeɪ/
(خوراک پردازی) آنترما (خوراکی که بین غذاهای اصلی و یا به عنوان غذای فرعی داده می شود)، غذای لذید اضافه بر برنامه معمولی
انگلیسی به انگلیسی
پیشنهاد کاربران
آنترومه یا انترمت چیست؟ ( Entremet )
دسر چند لایه فرانسوی بر پایه موس است. که به آن موس کیک هم گفته میشود.
آنترومه ها لایه هایی پنهان دارند که توسط لایه ای از موس پوشانده میشوند و به این لایه های داخلی اینزرت/اینسرت گفته میشود که هر لایه نقشی در تعادل کلی دسر دارد.
... [مشاهده متن کامل]
جشنواره ایی از مزه، بافت و طعم، تلفیقی از لطافت، ترشی، تردی و آجیلی که بشکلی زیبا کنار هم قرار گرفته آمد.
از برش آنترومه متوجه زیبایی لایه های داخلی میشوید.
•لایه بدنه:
بدنه اصلی این دسرهای فرانسوی که اینسرت داخل آن قرار میگیرد و معمولاً موس شکلاتی، میوه ای یا آجیلی است.
موس ها به دو دسته تقسیم میشوند:
موس های با تخم مرغ بر پایه کرم باواریا یا کرم انگلیز
موس های بدون تخم مرغ یا اگلس Egg less که معمولا برای گیاهخواران است بر پایه گاناش
•لایه های داخلی: ( اینسرت )
لایه نرم که نقش مهمی در ایجاد تعادل مزه و بافت دارد مثل کرموها یا کونفی ها و. . . .
لایه کیک مثل زنواز، فینانسیه، دکواز، مادلن، سبله برتون، کوکی و. . . .
لایه پایه پایین ترین لایه انترمت تمام شده است که معمولا بیسکوییتی هستند.
•لایه روکش: ( کاور )
گلیز: لعابی شکلاتی آینه ای بر پایه گاناش است.
روکش مخملی: لایه نازکی از شکلات که توسط دستگاه مخمل پاش اجرا میشود.
نپژ: لعابی شفاف بدون چربی است برپایه ژلاتین یا پکتین است.
دسر چند لایه فرانسوی بر پایه موس است. که به آن موس کیک هم گفته میشود.
آنترومه ها لایه هایی پنهان دارند که توسط لایه ای از موس پوشانده میشوند و به این لایه های داخلی اینزرت/اینسرت گفته میشود که هر لایه نقشی در تعادل کلی دسر دارد.
... [مشاهده متن کامل]
جشنواره ایی از مزه، بافت و طعم، تلفیقی از لطافت، ترشی، تردی و آجیلی که بشکلی زیبا کنار هم قرار گرفته آمد.
از برش آنترومه متوجه زیبایی لایه های داخلی میشوید.
•لایه بدنه:
بدنه اصلی این دسرهای فرانسوی که اینسرت داخل آن قرار میگیرد و معمولاً موس شکلاتی، میوه ای یا آجیلی است.
موس ها به دو دسته تقسیم میشوند:
موس های با تخم مرغ بر پایه کرم باواریا یا کرم انگلیز
موس های بدون تخم مرغ یا اگلس Egg less که معمولا برای گیاهخواران است بر پایه گاناش
•لایه های داخلی: ( اینسرت )
لایه نرم که نقش مهمی در ایجاد تعادل مزه و بافت دارد مثل کرموها یا کونفی ها و. . . .
لایه کیک مثل زنواز، فینانسیه، دکواز، مادلن، سبله برتون، کوکی و. . . .
لایه پایه پایین ترین لایه انترمت تمام شده است که معمولا بیسکوییتی هستند.
•لایه روکش: ( کاور )
گلیز: لعابی شکلاتی آینه ای بر پایه گاناش است.
روکش مخملی: لایه نازکی از شکلات که توسط دستگاه مخمل پاش اجرا میشود.
نپژ: لعابی شفاف بدون چربی است برپایه ژلاتین یا پکتین است.
entremet یک دسر فرانسوی است که در زبان فرانسوی آنترومه خوانده می شود.
انترمتس یا اینترمِت ( ENTREMET ) یک کیک چند لایه مبتنی بر موس با طعم های مختلف مکمل و تضادهای بافتی متفاوت است.