drum dryer

تخصصی

[صنایع غذایی] خشک کن غلطکی : خشک کنی که استوانه ای شکل و تو خالی است و با بخار آب فشار چند اتمسفر داخل آن داغ می شود و سطح سیقلی در تماس با مایع یا خمیر مواد غذایی را به دمای بیش از 120 درجه می رساندبه طوری که ماده غذایی به صورت لایه ای نازک خشک می شود

پیشنهاد کاربران

drum dryer ( علوم و فنّاوری غذا )
واژه مصوب: خشک کن غلتکی
تعریف: خشک کنی که در آن لایه‏ای از مواد غذایی بر روی سطح داغ غلتک یا غلتک هایی قرار می گیرد و به صورت پولک هایی خشک و جدا می شود

بپرس