( اسم، وامواژه از زبان کره ای ) دونگ چیمی: در آشپزی کره ای به نوعی کیمچی گفته می شود که با ترب درست می شود و معمولاً شامل کاهوی چینی، پیازچه، فلفل تند سبز و گلابی هم هست که به طور سنتی در زمستان خورده می شود
... [مشاهده متن کامل]
در برخی منابع گذشته بجای ترب از شلغم نام برده شده است.
نیز نگاه کنید به kimchi
فرم ها: dongchimi, tongchimi, tongch'imi
ریشه شناسی: در زبان کره ای dong به معنای زمستان است و chimi نوعی کیمچی است. از آنجا که این غذا در زمستان درست می شود به این نام خوانده می شود.
منبع: Oxford English Dictionary
... [مشاهده متن کامل]
در برخی منابع گذشته بجای ترب از شلغم نام برده شده است.
نیز نگاه کنید به kimchi
فرم ها: dongchimi, tongchimi, tongch'imi
ریشه شناسی: در زبان کره ای dong به معنای زمستان است و chimi نوعی کیمچی است. از آنجا که این غذا در زمستان درست می شود به این نام خوانده می شود.
منبع: Oxford English Dictionary