شاخص التهابی رژیم غذایی ( DII ) یک سیستم امتیازدهی است که پتانسیل التهابی رژیم غذایی یک فرد را بر اساس تأثیر مواد مغذی مختلف بر التهاب، کمّی می کند و اساساً ابزاری برای ارزیابی میزان ضدالتهابی بودن یک رژیم غذایی است.
... [مشاهده متن کامل]
درواقع DII یک امتیاز عددی به یک رژیم غذایی اختصاص می دهد، که نمرات بالاتر نشان دهنده رژیم غذایی التهابی تر و نمرات پایین تر نشان دهنده رژیم غذایی ضدالتهابی است. به طور مثال مواد مغذی مانند اسیدهای چرب امگا ۳ عموماً ضدالتهاب در نظر گرفته می شوند، در حالی که برخی چربی های اشباع شده و کربوهیدرات های تصفیه شده اغلب با التهاب مرتبط هستند.
... [مشاهده متن کامل]
درواقع DII یک امتیاز عددی به یک رژیم غذایی اختصاص می دهد، که نمرات بالاتر نشان دهنده رژیم غذایی التهابی تر و نمرات پایین تر نشان دهنده رژیم غذایی ضدالتهابی است. به طور مثال مواد مغذی مانند اسیدهای چرب امگا ۳ عموماً ضدالتهاب در نظر گرفته می شوند، در حالی که برخی چربی های اشباع شده و کربوهیدرات های تصفیه شده اغلب با التهاب مرتبط هستند.