**داشین** که به عنوان **تارو** نیز شناخته می شود، یک گیاه استوایی و نیمه استوایی است که برای ریشه های نشاسته دار و برگ های خوراکی آن کشت می شود. این گیاه عضو خانواده *Araceae* است و در مناطق آسیا، کارائیب و جزایر اقیانوس آرام به طور گسترده کشت می شود. گیاه داشین با برگ های بزرگ و قلب مانند خود که به "گوش های فیل" معروف هستند، و ریشه های زیرزمینی آن شناخته می شود.
... [مشاهده متن کامل]
### **ویژگی ها**
- **ساختار گیاه:** علفی چندساله با برگ های بزرگ ( تا 90 سانتی متر طول ) و دمبرگ های ضخیم که از یک ریشه غده ای یا غده ریشه ای منشعب می شوند.
- **غده ها:** پوست قهوه ای با گوشت سفید تا صورتی؛ وزن آنها بین 0. 5 تا 4 کیلوگرم است. غده های کوچک تر جانبی به نام "اددو" شناخته می شوند.
- **رشد:** در خاک مرطوب و کمی اسیدی و شرایط سایه دار رشد می کند؛ به سرعت رشد می کند و به صورت رویشی گسترش می یابد.
### **کاربردها**
1. **غذایی:**
- غده ها مانند سیب زمینی استفاده می شوند—جوشانده، کبابی، له شده، یا سرخ شده.
- برگ ها پس از پخت برای حذف اسید اگزالیک استفاده می شوند و در غذاهایی مانند کالالو ( در کارائیب ) یا مانند اسفناج پخته می شوند.
- نشاسته تارو به پوای پلی نزی تبدیل می شود.
2. **زیباسازی:**
- به عنوان یک گیاه زینتی به دلیل برگ های چشمگیر آن.
3. **فایده های زیست محیطی:**
- دارای اثر کربن کم با کمترین پسماند پس از برداشت.
- از طریق حفظ کربن خاک در طول رشد، به سلامت خاک کمک می کند.
### **ایمنی**
هم غده ها و هم برگ ها اگر خام مصرف شوند سمی هستند به دلیل وجود اگزالات کلسیم؛ پخت این ترکیب را خنثی می کند.
... [مشاهده متن کامل]
### **ویژگی ها**
- **ساختار گیاه:** علفی چندساله با برگ های بزرگ ( تا 90 سانتی متر طول ) و دمبرگ های ضخیم که از یک ریشه غده ای یا غده ریشه ای منشعب می شوند.
- **غده ها:** پوست قهوه ای با گوشت سفید تا صورتی؛ وزن آنها بین 0. 5 تا 4 کیلوگرم است. غده های کوچک تر جانبی به نام "اددو" شناخته می شوند.
- **رشد:** در خاک مرطوب و کمی اسیدی و شرایط سایه دار رشد می کند؛ به سرعت رشد می کند و به صورت رویشی گسترش می یابد.
### **کاربردها**
1. **غذایی:**
- غده ها مانند سیب زمینی استفاده می شوند—جوشانده، کبابی، له شده، یا سرخ شده.
- برگ ها پس از پخت برای حذف اسید اگزالیک استفاده می شوند و در غذاهایی مانند کالالو ( در کارائیب ) یا مانند اسفناج پخته می شوند.
- نشاسته تارو به پوای پلی نزی تبدیل می شود.
2. **زیباسازی:**
- به عنوان یک گیاه زینتی به دلیل برگ های چشمگیر آن.
3. **فایده های زیست محیطی:**
- دارای اثر کربن کم با کمترین پسماند پس از برداشت.
- از طریق حفظ کربن خاک در طول رشد، به سلامت خاک کمک می کند.
### **ایمنی**
هم غده ها و هم برگ ها اگر خام مصرف شوند سمی هستند به دلیل وجود اگزالات کلسیم؛ پخت این ترکیب را خنثی می کند.
یک گیاه استوایی است که ریشه غده ای شکل و برگهای بزرگ دارد. این گیاه باید به صورت پخته خورده شود و مصرف خام آنها سمّی ست.
نام دیگری برای taro می باشدِ
نام دیگری برای taro می باشدِ